Bet på sykling under OL i Brasil i sommer!

Alle sykkelentusiaster har mye å glede seg til under Sommer-OL 2016. Finn hele 9 øvelser for menn og kvinner i sykling, der det vil bli konkurrert i landeveissykling, banesykling, BMX og terrengsykling. Spill på OL i sommer med spennende konkurranser i sykling på så mange som fire forskjellige arenaer i Rio de Janeiro! Har du planer om å følge det hele hjemme fra sofakroken eller fra din smarttelefon, kan du følge med live og bette på dine favorittlag innen sykling.

sykling

Det er hele fire år siden forrige gang vi satt lenket fast til TV-skjermene under de olympiske leker på sommerhalvåret. I år varmet vi sykkelånden godt opp med både World Championship på britisk jord og Tour de France før vi flyttet oss over til Rio og årets olympiske leker i sommer. Sykling er en stor gren under sommer-OL, og de fleste har store nerver og forventninger til resultatene som kommer.

Vi kommer til å følge godt med, spesielt på det britiske laget, som for noen måneder siden også vant syv av ti mulige gull på hjemmebane under World Championship i sykling i Storbritannia. Favorittene som følger tett på Storbritannia på gullmedaljestigen, er Nederland med sine hele to gullmedaljer. Skal du bette på sykling under OL i Brasil, er det kunnskap verdt å legge merke til! Se Laura Trott og Elinor Barker sykle forfølgelsesritt i damenes forfølgelsesritt for det britiske laget. Du har også favoritten Rebecka James i kvinnenes sprint. Blant favorittene på herrelaget finner vi Mark Cavendish i Omnium (sekskamp) og Jason Kenny i Keirin.

Samle og bet på dine favoritter før de internasjonale høydepunktene i sykling. Det blir ekstra spennende når rivalene møtes der ute i de forskjellige grenene. Siden det første sykkelrittet i OL i Athen i 1896, har vi fulgt med den populære grenen sykling fra både radio og TV. Nå kan du også følge med dine favoritter på livesending over nett og være enda bedre informert, før du better på dine grener og favoritter.

Logg inn på din bettingkanal og vær alltid godt informert om dine favoritter på live-TV. Her kan du alltid holde deg oppdatert på dine favoritter og få med deg ekspertenes gode råd og tips rundt dine spilleaktiviteter. Ta med de største favorittene og nykommerne som magefølelsen sier er verdt å satse på. Ønsker du å sette sammen drømmekupongen, har du muligheten til å gjøre det sammen med ekspertene og dine favoritter. Nyt en spennende gren innen de olympiske leker, og kanskje går også du av med seieren under sommerens store høydepunkter i idrettens verden.

Følg med i de fire forskjellige grenene innen sykling og samle sommerens historiske hovedpersoner på din kupong. Du kan bette både før og etter kampene og bli belønnet for din store interesse for sykling. Ta dommernes bemerkninger med i dine valg og få betalt for din lidenskap underveis i konkurransene.

Det er gøy å bette på sportsgrener som sykling. Med lange tradisjoner og opptil flere veteraner er også du lovet et vellykket sykkel-OL sommeren 2016.