Hotell til sykkelrittet i Bergen 2017

Er du interessert i sykling og ønsker å være der det skjer, nemlig i Bergen 16.–24. september under UCI Road World Championships 2017? Ja da er det viktig å være ute i god tid og booke hotell.

I haust har femteklassingar i Bergen, Askøy, Fjell og Øygarden fått sykkelopplæring av VM-arrangør «Bergen 2017». I Øygarden kommune fekk alle femteklassingane vere med på opplæringa. I Fjell har skulane Brattholmen og Landro delteke i prosjektet, som har namnet «Alle barn syklar».

Norsk sykklistDet er alltid viktig å være ute i god tid for å få plass på det hotellet som passer din lommebok og humør. For enklere å få en oversikt over hva som er tilgjengelig og til hvilke priser og hvilken standard er http://www.hotellbergensentrum.com/scandic-bergen-city/ en ideell side for deg. På denne siden kan du enkelt sette opp tidspunktet du ønsker å ankomme og reise fra Bergen. Kanskje ønsker du et par dager før og etter sykkelrittet for å kunne se på den vakre naturen og kulturen som Bergen har å by på. Om dette er tilfellet, setter du disse datoene inn i rubrikkene, og du vil straks få en rekke alternative hoteller. Du kan deretter velge rangering etter prioritering, pris, flest stjerner som viser positive opplevelser, eller ut fra beliggenheten. Du kan deretter gå inn på siden og se hvordan rommene ser ut, og derfra kan du gjøre et valg. Med noen raske tastetrykk kan du både se, velge og booke hotell på samme side.

Ikke utsett å finne hotell – bruk heller litt tid på å se igjennom de forskjellige hotellene og prisene. Men husk, ikke dvel for lenge, og sørg for å bestille i god tid, for Bergen og hotellene vil fylles opp av sykkelentusiaster som kommer til byen for å følge med på det spennende rittet.